Skip to main content

Stagebarriers

Verhuur Delft

HekrentDelft

Stagebarriers

Delft

  • Aluminium
  • Snelle levering
  • 24/7 levering
  • Indien gewenst voor u geplaatst
  • Koppelbaar aan elkaar
Wilt u veiligheid voor uw publiek en artiesten tijdens een concert, festival of ander evenement? Dan zijn onze stagebarriers de ideale oplossing voor u! De stagebarriers van Hekrent creëren een scheiding tussen het podium en de bezoekers.
Onze stagebarriers zijn ontworpen om de benodigde ruimte tussen het publiek en de artiest te creëren en bieden een stevige en betrouwbare afscheiding, waardoor het publiek naar hartenlust uit zijn dak kan gaan op een kleine veilige afstand van hun idool. De barriers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor binnen- en buitenevenementen. Wij verhuren aluminium stagebarriers, ook wel crowd barrier of crash barrier genoemd. De hoogte van de barrier is 1.1 meter, de breedte is 1 meter en weegt 40 kilo. De stagebarriers worden per 10 stuks geleverd (uiteraard kunt u ook minder bestellen) op een transportkrat met wielen. Door de wielen is de krat makkelijk te verrijden. De barriers zijn dan ook zonder al te veel sjouwwerk te plaatsen op de voor u gewenste plek. Onze stagebarriers zijn eenvoudig te monteren en voorzien van een ideale opstap voor security medewerkers. Zij kunnen op deze manier uitstekend controle uitvoeren op het publiek. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en samen zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een veilig en succesvol evenement.
Stagebarriers in Delft

Title

Delft Wilt u veiligheid voor uw publiek en artiesten tijdens een concert, festival of ander evenement? Dan zijn onze stagebarriers de ideale oplossing voor u! De stagebarriers van Hekrent creëren een scheiding tussen het podium en de bezoekers.

Title

Waarom Hekrent in Delft de beste keuze is

Hekrent is een bedrijf gevestigd in het Westlandse Honselersdijk dat zich specialiseert in het verhuren van verschillende soorten hekken. Het bedrijf biedt een breed scala aan hekken, waaronder bouwhekken, dranghekken en evenementhekken, die worden gebruikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het afzetten van een bouwterrein, het beveiligen van een evenement of het organiseren van een festival, Hekrent biedt oplossingen op maat die aan de specifieke behoeften van hun klanten voldoen. Met jarenlange ervaring en deskundig advies is Hekrent een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hekken en een uitstekende service. Perfecte match voor jouw evenement of bouwproject in Delft
Hekrent Hekwerk in Delft
Neem vrijblijvend contact met ons op
of bel 06 220 479 78
Dranghekken Hoek van Holland
Eventhekken Zeeland
Stagebarriers Delft
Bouwhekken Rotterdam
Dranghekken Poeldijk
Stagebarriers Limburg
Eventhekken Hoek van Holland
Eventhekken Monster
Festival Hekken Alphen aan de Rijn