Skip to main content

Lage Bouwhekken

Verhuur Maasland

Lage Bouwhekken

Verhuur Maasland

Lage Bouwhekken

Maasland

  • Goede kwaliteit
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • 24/7 levering
  • Indien gewenst voor u geplaatst
Bent u op zoek naar een handige oplossing om een terrein af te zetten? Dan zijn de lage bouwhekken van Hekrent de perfecte oplossing voor u!
Lage Bouwhekken hebben een hoogte van 1 meter en zijn 3.35 meter lang en hebben daardoor een ideale vriendelijke en rustige uitstraling. Deze lage bouwhekken kunt u gebruiken voor de geleiding van mensenstromen. In het verkeer, bijvoorbeeld bij het afschermen van voet- en fietspaden. Ook kunnen de lage bouwhekken ingezet worden om hoge bouwhekken te verhogen. U krijgt dan een constructie van 3 meter hoog. De hekken worden geleverd in een transportbok van 30 stuks inclusief stalen- of kunststof voeten (uiteraard kunt u ook minder bestellen). Door het haak en oogsysteem op het lage bouwhek worden de hekken razendsnel geplaatst en staat er al snel een solide afscheiding. Indien gewenst plaatst Hekrent de hekken op locatie. Door onze vakkundige mensen bent u er zeker van dat de hekken veilig en netjes geplaatst worden. Dit bespaart u een hoop tijd en zorgt ervoor dat uw eigen mensen zich kunnen concentreren op de werkzaamheden waar zij goed in zijn. De hekken worden bij u op locatie gebracht met onze euro-6 transportmiddelen.

Maasland

Lage Bouwhekken in Maasland

Title

Maasland Bent u op zoek naar een handige oplossing om een terrein af te zetten? Dan zijn de lage bouwhekken van Hekrent de perfecte oplossing voor u!

Title

Waarom Hekrent in Maasland de beste keuze is

Hekrent is een bedrijf gevestigd in het Westlandse Honselersdijk dat zich specialiseert in het verhuren van verschillende soorten hekken. Het bedrijf biedt een breed scala aan hekken, waaronder bouwhekken, dranghekken en evenementhekken, die worden gebruikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het afzetten van een bouwterrein, het beveiligen van een evenement of het organiseren van een festival, Hekrent biedt oplossingen op maat die aan de specifieke behoeften van hun klanten voldoen. Met jarenlange ervaring en deskundig advies is Hekrent een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hekken en een uitstekende service. Perfecte match voor jouw evenement of bouwproject in Maasland
Hekrent Hekwerk in Maasland
Neem vrijblijvend contact met ons op
of bel 06 220 479 78
Lage Bouwhekken Zuid Holland
Eventhekken Poeldijk
Bouwhekken 's Gravenzande
Festival Hekken Westland
Stagebarriers de Lier
Lage Bouwhekken Eindhoven
Stagebarriers Den Haag
Dranghekken Westland
Bouwhekken Utrecht