Skip to main content

Eventhekken

Verhuur Maasdijk

Eventhekken

Verhuur Maasdijk

Eventhekken

Maasdijk

  • Goede kwaliteit
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • 24/7 levering
  • Indien gewenst voor u geplaatst
  • Brandvertragend zeil
Bent u op zoek naar de perfecte oplossing om uw evenement beter te beveiligen en de locatie op passende wijze af te zetten? Dan bent u bij Hekrent aan het juiste adres.
Onze eventhekken zijn stevig en van goede kwaliteit. Of u nu een groot festival organiseert of een kleinere bijeenkomst, wij hebben de juiste hekken voor u. Onze hekken zijn zo ontworpen om gemakkelijk te worden geplaatst, zodat u zich verder kunt concentreren op de coördinatie van uw evenement. De eventhekken kunnen worden voorzien van speciale sloten en stevige bevestigingen, zodat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw evenement. Met onze deskundige service kunt u er zeker van zijn dat u de juiste hekken krijgt voor uw specifieke behoeften. Onze eventhekken kunnen worden voorzien van vlam vertragend doek (dekzeil) volgens de DIN-NORM. Met dit dekzeil in de kleuren zwart of wit schermt u de locatie af of creëert u een gescheiden ruimt, bijvoorbeeld een vipruimte of backstage-ruimte. De eventhekken worden geleverd in een transportbok van 30 stuks (uiteraard kunt u ook minder bestellen). De eventhekken worden geplaatst in een 25 KG kunststof voet of met de stalen festival voet. Samen met de benodigde klemmen en schoren ontstaat er een stevige, stabiele constructie. Indien gewenst plaatst Hekrent de hekken op locatie volgens de door u opgegeven wensen. Met onze kennis en ervaring bent u er zeker van dat de hekken veilig en netjes geplaatst worden. Dit bespaart u een hoop tijd en geeft uw eigen mensen meer tijd om te doen waar zij op dat moment goed in zijn. De hekken worden bij uw evenement gebracht met onze euro-6 transportmiddelen. Voor onze eventhekken zijn diverse accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld:
  • Grondstrips om een toegangssluis te creëren.
  • Draai- of schuifpoorten om een nooduitgang te creëren.
  • Diverse opzethekken met tekstbanners, zoals toilet, EHBO, nooduitgang, food, munten enz.

Maasdijk

Eventhekken in Maasdijk

Title

Maasdijk Bent u op zoek naar de perfecte oplossing om uw evenement beter te beveiligen en de locatie op passende wijze af te zetten? Dan bent u bij Hekrent aan het juiste adres.

Title

Waarom Hekrent in Maasdijk de beste keuze is

Hekrent is een bedrijf gevestigd in het Westlandse Honselersdijk dat zich specialiseert in het verhuren van verschillende soorten hekken. Het bedrijf biedt een breed scala aan hekken, waaronder bouwhekken, dranghekken en evenementhekken, die worden gebruikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het afzetten van een bouwterrein, het beveiligen van een evenement of het organiseren van een festival, Hekrent biedt oplossingen op maat die aan de specifieke behoeften van hun klanten voldoen. Met jarenlange ervaring en deskundig advies is Hekrent een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hekken en een uitstekende service. Perfecte match voor jouw evenement of bouwproject in Maasdijk
Hekrent Hekwerk in Maasdijk
Neem vrijblijvend contact met ons op
of bel 06 220 479 78
Eventhekken Zuid Holland
Dranghekken Zuid Holland
Eventhekken Poeldijk
Festival Hekken Alphen aan de Rijn
Eventhekken Delft
Bouwhekken Rotterdam
Dranghekken Hoek van Holland
Lage Bouwhekken Noord Brabant
Dranghekken Delft