Skip to main content

Dranghekken

Verhuur Rotterdam

Dranghekken

Verhuur Rotterdam

Dranghekken

Rotterdam

  • Goede kwaliteit
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • 24/7 levering
  • Indien gewenst voor u geplaatst
Bent u op zoek naar betrouwbare dranghekken voor uw evenement, festival of bouwplaats? Dan bent u bij Hekrent aan het juiste adres!
Onze 12 spijls dranghekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zo ontworpen om bij te dragen aan de veiligheid van uw publiek en werknemers. De hekken zijn eenvoudig te plaatsen, omdat ze voorzien zijn van een haak- en oogsysteem, waardoor ze ideaal zijn voor evenementen, sport activiteiten zoals wielerrondes, crowd-control of bouwplaatsen. Ook kunt u bijvoorbeeld een looproute creëren. De dranghekken worden ook vaak ingezet om een fietsenstalling te creëren. De hekken worden bij u op locatie gebracht in een transportkrat. In iedere transportkrat zitten 34 dranghekken, (uiteraard kunt u er ook minder bestellen) en worden uitgeleverd met onze euro-6 transportmiddelen. Indien gewenst kunnen wij de dranghekken ook voor u plaatsen. De dranghekken zijn 2,5 meter lang en voorzien van stevige poten die zorgen voor een stabiele constructie. De dranghekken zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. We bieden ook de mogelijkheid om onze dranghekken te voorzien van een gepersonaliseerd doek, zodat u uw merk of boodschap kunt promoten tijdens uw evenement. Onze medewerkers helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat uw evenement of bouwplaats veilig en succesvol is.

Rotterdam

Dranghekken in Rotterdam

Title

Rotterdam Bent u op zoek naar betrouwbare dranghekken voor uw evenement, festival of bouwplaats? Dan bent u bij Hekrent aan het juiste adres!

Title

Waarom Hekrent in Rotterdam de beste keuze is

Hekrent is een bedrijf gevestigd in het Westlandse Honselersdijk dat zich specialiseert in het verhuren van verschillende soorten hekken. Het bedrijf biedt een breed scala aan hekken, waaronder bouwhekken, dranghekken en evenementhekken, die worden gebruikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het afzetten van een bouwterrein, het beveiligen van een evenement of het organiseren van een festival, Hekrent biedt oplossingen op maat die aan de specifieke behoeften van hun klanten voldoen. Met jarenlange ervaring en deskundig advies is Hekrent een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hekken en een uitstekende service. Perfecte match voor jouw evenement of bouwproject in Rotterdam
Hekrent Hekwerk in Rotterdam
Neem vrijblijvend contact met ons op
of bel 06 220 479 78
Lage Bouwhekken Groningen
Bouwhekken Utrecht
Bouwhekken Poeldijk
Festival Hekken Delft
Festival Hekken Alphen aan de Rijn
Bouwhekken Scheveningen
Festival Hekken 's-Gravenzande
Lage Bouwhekken Maasdijk
Festival Hekken Utrecht