Skip to main content

Bouwhekken

Verhuur Rotterdam

Bouwhekken

Verhuur Rotterdam

Bouwhekken

Rotterdam

  • Hoge kwaliteit hekken
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • Prijs kwaliteit
  • 24/7 service
  • Indien gewenst voor u geplaatst
Bent u bezig met het plannen van een bouwproject of event en heeft u stevige en betrouwbare hekken nodig om de locatie te beveiligen en/of de locatie op passende wijze af te zetten? Kies dan voor Hekrent, het verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in bouwhekken van de hoogste kwaliteit.
Onze bouwhekken zijn voorzien van extra hoekverstevigingen en een middenbuis om maximale veiligheid te creëren voor uw locatie. Een bouwhek heeft een lengte van 3.50 meter en is 2.00 meter hoog. Of u nu een groot of klein bouwproject heeft, wij hebben de juiste bouwhekken voor u. Onze bouwhekken kunt u ook huren met vlam vertragend doek (dekzeil) volgens de DIN-NORM. Met dit dekzeil in de kleuren zwart of wit schermt u de locatie af of creëert u een gescheiden ruimte. Ook hebben we geluidswerende doeken in ons assortiment die op de bouwhekken geplaatst kunnen worden. De bouwhekken worden geplaatst in een 25 KG kunststof voet of met de stalen festival voet. Dit alles met de benodigde klemmen en schoren. De bouwhekken worden bij u geleverd op een bok met 30 hekken (uiteraard kunt u ook minder bestellen). De hekken worden bij u gebracht met onze euro-6 transportmiddelen. Onze bouwhekken zijn eenvoudig te plaatsen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het monteren van de hekken en u zich kunt concentreren op het project of event. Onze hekken kunnen voorzien worden van speciale sloten en bevestigingen om te voorkomen dat onbevoegde de locatie betreden. Hekrent adviseert u graag om ervoor te zorgen dat u de juiste bouwhekken krijgt voor uw specifieke behoeften. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste hekken voor het project.

Rotterdam

Bouwhekken in Rotterdam

Title

Rotterdam Bent u bezig met het plannen van een bouwproject of event en heeft u stevige en betrouwbare hekken nodig om de locatie te beveiligen en/of de locatie op passende wijze af te zetten? Kies dan voor Hekrent, het verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in bouwhekken van de hoogste kwaliteit.

Title

Waarom Hekrent in Rotterdam de beste keuze is

Hekrent is een bedrijf gevestigd in het Westlandse Honselersdijk dat zich specialiseert in het verhuren van verschillende soorten hekken. Het bedrijf biedt een breed scala aan hekken, waaronder bouwhekken, dranghekken en evenementhekken, die worden gebruikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het afzetten van een bouwterrein, het beveiligen van een evenement of het organiseren van een festival, Hekrent biedt oplossingen op maat die aan de specifieke behoeften van hun klanten voldoen. Met jarenlange ervaring en deskundig advies is Hekrent een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hekken en een uitstekende service. Perfecte match voor jouw evenement of bouwproject in Rotterdam
Hekrent Hekwerk in Rotterdam
Neem vrijblijvend contact met ons op
of bel 06 220 479 78
Festival Hekken Utrecht
Bouwhekken Utrecht
Bouwhekken Hoek van Holland
Festival Hekken Naaldwijk
Eventhekken Zuid Holland
Dranghekken Delft
Dranghekken Rotterdam
Bouwhekken Rolpaal
Eventhekken Zeeland